Da li je OneCoin public? 8.10.2018. je prošao.

Here everyone can state their opinions on Onecoin/Onelife ecosystem. You are free to critique flaws or praise the good sides of the vision. Any hatred will be removed.
Post Reply
Igorkrnic
Site Admin
Posts: 1857
Joined: Wed Jun 14, 2017 7:47 pm

Da li je OneCoin public? 8.10.2018. je prošao.

Post by Igorkrnic » Tue Oct 09, 2018 10:29 pm

Napomena. Ovo je hrvatski prevod Siniše Munjasa sa originalnog članka na engleskom jeziku koji se nalazi ovde.

Onima koji čitaju ovaj forum je poznato da već mjesecima pišem neka ne računaju da će ONEcoin biti moguće zamjeniti u FIAT valutu nakon 08. X. iako je to bio prvobitni fokus i plan, no mislim da bi bilo dobro da ovdje napišem par činjenica.

Dakle, Ne i ako bi to učinili bilo bi to ravno samoubojstvu iz nekoliko razloga:

1) Tko bi kupio coine? Obicnim ljudima je dosta kripto svijeta zbog prevara i manipulacija pa možemo vidjeti da je kripto market poprilično mrtav, boreći se da održi te izmanipulirane cijene bitcoina. Altcoini su već odumrli. Kripto mogu spasiti jedino institucionalni investitori a oni se neće pridružiti prije nego li G20 napravi zakonske okvire koji će omogućiti prilagodbu kripto svijeta – trebali su to učiniti do sedmog mjeseca 2018-te no odgodili su ga za jedanaesti mjesec iste godine. To se odnosi i na Onecoin.

2) Vizija Onecoina je da bude upotrebljiv coin za trgovce a to koristi primarnu 'valutnu' imovinu – da se može razmjeniti za proizvode i usluge. Da bi se to dostiglo trebaju dobar, upotrebljiv i ispoliran novi DealShaker koji bi trebao biti pokrenut u prvom kvartalu u desetom mjesecu. No odgođen je zbog prijašnjih djelatnika i istrage.

Prema tome, za one koji žele znati kad prodati coine, prvo će se dogoditi trgovcima, nadamo se prije kraja 2018-te, a nakon tog i za korisnike. Do tad, korisnici su slobodni da dovedu trgovce i upotrebe coine da upotpune viziju.

Slijedeće svojstvo/imovina 'valute' je da bude razmjenjiva s ostalim valutama, no izgleda da Onecoin želi biti upotrebljiv i, kasnije, razmjenjiv. Dakle, sve u svoje doba. Uostalom, imate skoro 2000 coina na coinmarketcap-u da vidite što se događa kad projekt započne s trgovinom prije ikakve stvarne upotrebljive platforme ;)

Isto tako trebamo uzeti u obzir da je 08. X. 2018.-te postavljen 2017.-te, no u prvom mjesecu 2018.-te imali su tu 'iznenadnu' istragu koja je prouzročila nered i odgodu pa nije realno započeti trgovinu u desetom mjesecu. No barem su sad pročišćeni od strane vlasti i većine ljudi koji nisu razumjeli viziju.

Za takve koji su ljuti i rekli su ljudima koji su ispod njih u MLM strukturi da će prodati svoje coine na taj datum, molim da uzmu sve ove činjenice u obzir i poprave komunikaciju. Kao što sam govorio, nije sve do kompanije – trebali su preživjeti sve probleme vlasti koje su proizveli mrežaši no barem su i dalje ovdje. Pokažite malo rauzmjevanja!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Alexa [Bot] and 5 guests